Er is ruimte voor iedere bloem in de natuur

Elke cursus Vedic art is een ervaring apart. Het is een unieke reis en elke keer weer anders. Omdat het zo persoonlijk en uniek is voor elke deelnemer. Iedereen heeft creatieve kracht in zich. De principes van Vedic art nodigen je uit om met die kracht contact te maken. Maar wat daaruit komt is elke keer anders.

Iedereen brengt zijn eigen verhaal, emoties en levenservaringen mee. Elke creatie vertelt een persoonlijk verhaal en laat een stukje van je-Zelf zien. Het is prachtig om te zien hoe er ongeacht de artistieke achtergrond iets waardevols en betekenisvol voor je komt.

Daarbij gaat het niet om het maken van perfecte werken, maar om de innerlijke reis die je tijdens het creatieproces maakt. Daar kan zo sterk naar voren komen dat iedereen een uniek pad loopt en hoe bij dat pad heel eigen uitdagingen horen. 

Het is zo ontroerend om te zien dat Vedic art je kan herinneren aan hoe uniek je bent. Dat je met niets te vergelijken bent. Door dat uniek zijn in de verf zetten. De focus ligt op het ontdekken van je eigen unieke expressie. Je wordt aangemoedigd om je niet met anderen te vergelijken en je te concentreren op je innerlijke wereld. Te ervaren hoeveel schoonheid daar in zit. 

Dat is zo mooi aan het creatieve proces. Het onvoorspelbare aan wat er uit zal komen. 

Het is zo ontroerend om te zien dat je met Vedic art jezelf eraan kan herinneren hoe uniek je bent. Dat je met niets te vergelijken bent.

Het kan zo binnen komen dat er ruimte is voor iedere bloem in de natuur. 

Zo welkom in één van mijn cursussen om dit te ervaren!

Home

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *