Privacy


Privacy policy
voor Evelien Popelier, eigenaar van Kunst Van Het Leven

1) Waarborgen Privacy

Het waarborgen van de privacy van bezoekers van Kunst Van Het Leven is een belangrijke taak voor ons. Daarom beschrijven we in onze privacy policy welke informatie we verzamelen en hoe we deze informatie gebruiken.

2) Toestemming

Door de informatie en de diensten op Kunst Van Het Leven te gebruiken, gaat u akkoord met onze privacy policy en de voorwaarden die wij hierin hebben opgenomen.

3) Persoonsgegevens en doeleinden

Door het gebruik van het contactformulier op onze website laat u persoonsgegevens bij ons achter. Wanneer u het contactformulier op onze website invult, vragen wij u om uw naam, telefoonnummer en e-mailadres. Wij verzamelen deze persoonsgegevens zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Kunst Van Het Leven verwerkt persoonsgegevens alleen wanneer wij hier een wettelijke grondslag voor hebben. Wij verwerken uw persoonsgegevens op basis van uw toestemming. Wij kunnen alleen met uw toestemming de persoonsgegevens verwerken die u invult op het contactformulier. Zonder deze persoonsgegevens, kunnen wij geen contact met u opnemen.

4) Bewaartermijn gegevens

Wij zullen uw persoonsgegevens niet langer bewaren dan noodzakelijk is. De gegevens die u ons via het contactformulier verstrekt bewaren we zolang als nodig is voor de beantwoording en/of afhandeling van uw verzoek/vraag.

5) Vragen

Als u meer informatie wilt ontvangen, of vragen hebt over de privacy policy van Evelien Popelier en specifiek Kunst Van Het Leven, kun u ons benaderen via e-mail. Ons e-mailadres is contact@kunstvanhetleven.be.